Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Invitație pentru înaintarea dosarelor profesionale privind avizarea metodelor de asistență/intervenție psihologică

Stimaţi colegi,

Vă transmitem, din partea membrilor Comitetului director și Consiliului Colegiului Psihologilor din România, invitația de a înainta, în atenția Comisiei metodologice, dosarele profesionale pentru avizarea metodelor de asistență/intervenție psihologică pentru care considerați oportun acest demers.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, anexăm prezentei invitații Partea a treia din Normele de aplicare, respectiv: AVIZAREA METODELOR DE ASISTENȚĂ/INTERVENȚIE PSIHOLOGICĂ cuprinsă în Hotărârea Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România nr. 3 din 24 noiembrie 2018 pentru aprobarea Normelor de avizare ale metodelor și tehnicilor de evaluare și asistență psihologică, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 203 din 14 martie 2019.

Depunerea dosarelor profesionale pentru avizarea metodelor de asistență/intervenție psihologică se realizează exclusiv on-line, în format PDF, pe adresele de e-mail destinate:

· Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.: pentru furnizorii cu sediul social în județele Brăila, București, Buzău, Călărași, Ialomița, Tulcea, Vrancea;

· Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.: pentru furnizorii cu sediul social în județele Alba, Arad, Bacău, Bihor, Cluj, Galați, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Sălaj, Satu Mare, Vaslui;

· Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.: pentru furnizorii cu sediul social în județele Argeș, Brașov, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Olt, Prahova, Sibiu, Timiș, Vâlcea.

Pentru întocmirea dosarelor profesionale vă rugăm să aveți în vedere informațiile prezentate în cadrul Ghidului pentru solicitanți și utilizatori - Norme de avizare a metodelor și tehnicilor de evaluare și asistență psihologică, document aprobat de către Comitetul director al Colegiului Psihologilor din România, anexat la prezenta invitație.

De asemenea, vă informăm faptul că pe pagina de internet a Colegiului Psihologilor din România, www.copsi.ro, la secțiunea Metodologie, vor fi afișate metodele de asistență/intervenție psihologică avizate de către Comitetul director al Colegiului Psihologilor din România, în conformitate cu prevederile cuprinse în Hotărârea Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România nr. 3/2018.

Vă mulțumim pentru implicare și vă adresăm rugămintea de a disemina acest comunicat către colegii care doresc să obțină avizarea metodelor de asistență/intervenție psihologică.

Cu aleasă considerație,
Președintele Comisiei metodologice
Prof. univ. dr. Eugen Corneliu Havârneanu

București, 24 mai 2023
Document aprobat în cadrul ședinței comune a Comitetului director și Consiliului Colegiului Psihologilor din România