Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Vă invităm alături de colegi din toate comisiile Colegiului Psihologilor la o întâlnire în care ne dorim să clarificăm aspectele semnalate de D-voastră prin e-mail-urile transmise, discutând despre documentele publicate de Colegiul Psihologilor în Monitorul Oficial al României. Am ales ziua de joi, 21 martie 2019, având în vedere numărul mare de e-mail-uri primite și pentru că ne dorim ca informațiile cu privire la actualele documente normative să fie explicate de către colegii în măsură să ofere clarificări, colegi care au muncit la aceste documente.
 
Pentru o organizare eficientă a întâlnirii cu D-voastră, vă comunicăm modalitatea de derulare a evenimentului:
- Primirea participanților la eveniment: 15.30 - 16.20, evenimentul având loc în sala de ședințe de la etajul 4;
- Prima parte a evenimentului: 16.30 - 18.00 (selectarea celor mai frecvente întrebări transmise de D-voastră pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și oferirea răspunsurilor din partea colegilor din comisii participanți la ședință, în funcție de specificul întrebărilor);
- Pauză de cafea: 18.00 - 18.15;
- A doua parte a evenimentului: 18.15 - 20.00 (întrebări adresate de către colegii participanți la eveniment și oferirea răspunsurilor din partea colegilor din comisii participanți la ședință, în funcție de specificul întrebărilor).
 
Campania ”Întreabă-ne și îți vom răspunde!” devine parte din comunicarea Colegiului cu D-voastră și vă asigurăm că vom menține această campanie și pe site și prin organizarea periodică de evenimente la sediul Colegiului.
 
Ne vedem la sediul Colegiului Psihologilor joi, 21 martie 2019, vă mulțumim anticipat pentru implicare!
 
Laura Cristina Pătruț
Director executiv
Colegiul Psihologilor din România