Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Vă invităm să participați la o sesiune de dezbateri publice pe tema amendării proiectului de lege B113 privind exercitarea profesiei de psiholog, reorganizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România, eveniment ce va avea loc în cadrul Comisiei pentru muncă și protecție socială din Camera Deputaților a Parlamentului României, la data de 16.05.2019.

În vederea integrării optime a tuturor propunerilor și a dezvoltării unui demers eficient, participanții vor beneficia de suport juridic de specialitate pe toată perioada lucrărilor. În acest sens, dorim să-i mulțumim domnului Deputat Adrian Solomon, Președintele comisiei gazdă.

Programul evenimentului este următorul:

9.30 - 11.00 – discuție pentru integrarea amendamentelor primite online până la data de 10.05.2019;

11.00 - 11.30 – pauză de cafea;

11.30 - 15.00 – sesiune publică dedicată membrilor comunității, beneficiarilor și reprezentanților societății civile.

În cadrul dezbaterii, va fi posibilă formularea de întrebări și de noi propuneri privind proiectul de lege, participanții fiind invitați să ia cuvântul în limita timpului disponibil.

La sesiunea de lucru vor participa:

  • reprezentanți ai grupului de lucru desemnat de Colegiul Psihologilor pentru elaborarea proiectului de lege;
  • membri ai Consiliului Colegiului Psihologilor;
  • reprezentanți ai comunității psihologilor;
  • reprezentanți ai beneficiarilor;
  • reprezentanți ai societății civile.

Vă invităm să ne transmiteți dorința de a participa printr-un un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 14.05.2019, ora 22.00.

E-mail-ul transmis va conține următoarele aspecte:

  • Subiect: „Doresc să particip la dezbaterea din 16 mai";
  • Conținut: numele și prenumele dumneavoastră, precizarea în care dintre următoarele situații vă regăsiți: membru al comunității profesionale a psihologilor, reprezentant al unei asociații de psihologie, beneficiar, reprezentant al unei alte organizații sau instituții, mass-media etc., numele organizației, asociației sau a instituției (acolo unde se aplică), date de contact.

Capacitatea sălii este de aproximativ 50 de locuri, având pioritate primii înscriși. Accesul se va putea face în intervalul orar 9.00 - 9.30, pe la intrarea S2 dinspre parcul Izvor, pe baza cărții de identitate.

Acest eveniment este organizat în colaborare cu platforma de comunicare online Publive în vederea asigurării transmisiei live.

Apreciem implicarea dumneavoastră în identificarea unor soluții optime, capabile să răspundă interesului comun al psihologilor, profesiei, beneficiarilor și societății.

Vă mulțumim anticipat pentru participare!

 

Laura Cristina Pătruț
Director executiv
Colegiul Psihologilor din România