Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 
Precizări juridice

 

Dragi colegi,

 

În data de 3 octombrie 2017, Colegiul Psihologilor din România, prin reprezentantul legal, D-nul Președinte Ion Dafinoiu, a transmis comunicatul referitor la situația juridică reală a organizației noastre profesionale.

 

Strategia juridică actuală a Colegiului Psihologilor din România vizează acțiuni concrete dezbătute și aprobate de forurile de conducere alese în mod democratic în cadrul Convențiilor filialelor teritoriale și Convenției Naționale din 15 iulie 2017.

Astfel, având în vedere că, după data de 15 iulie 2017, Colegiul Psihologilor din România are o nouă conducere, s-a decis renunțarea la apelul formulat împotriva sentinței civile nr. 8234 din 27.06.2017 ce viza dosarul nr. 10837/4/2017 prin care conducerea interimară de la acea dată a solicitat o ordonanță președințială.

Situația juridică a Colegului Psihologilor din România s-a schimbat radical față de momentul depunerii acțiunii ce viza ordonanța președințială, atât din perspectiva existenței unor noi foruri de conducere alese democratic, cât și din perspectiva personalului din Colegiul Psihologilor împotriva căruia era îndreptată acțiunea: D-nul Mihai Aniței nu mai este președintele Colegiului Psihologilor, D-na Daniela Hiera nu mai ocupă funcția de Director Executiv, D-na Andreea Urluianu este în concediu de maternitate și D-nul Iulian Laurențiu Ștefan nu mai este angajatul Colegiului Psihologilor din data de 13 iulie 2017, acesta fiind concediat.

Orice mesaj transmis în numele Colegiului Psihologilor din România de fostul angajat Iulian Laurențiu Ștefan reprezintă acțiuni penale săvârșite de acesta, acțiuni împortiva cărora actuala conducere a Colegiului Psihologilor a depus plângere penală.

Vă reamintim pe această cale că, în data de 06 octombrie 2017, fostul angajat Iulian Laurențiu Ștefan, a contestat în instanță decizia de concediere, acțiune care demonstrează starea de fapt, aceea că nu mai are nicio calitate în cadrul organizației noastre profesionale, comunicatele transmise de acesta având doar intenția de a intimida comunitatea psihologilor.

Singurele surse corecte de informare cu privire la toate acțiunile derulate de actuala conducere a Colegiului Psihologilor sunt: site-ul alegericpr.ro, această pagină de facebook și e-mail-urile trimise de pe adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Laura Cristina Pătruț

Colegiul Psihologilor din România
Consilier pe probleme de comunicare
și purtător de cuvânt