Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Home page / comandă timbre / link: https://www.alegericpr.ro/index.php/comanda-timbre

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a transmite comanda D-voastră sunt:
 

Pasul 1: Descărcați și completați ”Declarația pe propria răspundere”!
link: https://www.alegericpr.ro/images/timbre/Declaratia_pe_proprie_raspundere_pentru_timbre.pdf

Pasul 2: Completați toate câmpurile din formularul de comandă timbre!
Important: toate câmpurile sunt obligatorii! Adresa de livrare poate coincide sau poate fi diferită de adresa de facturare.
Pentru adresa de livrare vă rugăm să completați acea adresă la care doriți să fie transmise, prin curierat rapid, timbrele profesionale.

Pasul 3: Încărcați în formularul de comandă declarația pe propria răspundere completată!
 
Pasul 4: Transmiteți comanda D-voastră!

Pasul 5: După transmiterea comenzii, veți primi un mesaj de confirmare pe site și un e-mail pe adresa menționată de D-voastră în comandă. Acest e-mail reprezintă confirmarea înregistrării comenzii D-voastră, un sumar al comenzii și transmiterea acesteia pentru verificare și validare.

Pasul 6În termen de 72 de ore de la transmiterea comenzii veți primi un e-mail de pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru validarea comenzii D-voastră și transmiterea acesteia pentru pregătire și livrare.

 

Mai jos am conceput un sumar cu câteva dintre posibilele întrebări ale colegilor noștri, din dorința de a aduce toate clarificările necesare în vederea plasării cu ușurință a comenzilor D-voastră:

 

1. Care este costul timbrelor profesionale?

Acest cost este dependent de numărul de timbre profesionale comandate și de adresa de livrare la care sunt expediate comenzile.

În cazul cabinetelor individuale de psihologie care au și angajați, a societăților civile profesionale de psihologie care au mai mulți psihologi titulari și psihologi angajați, comenzile de timbre pot fi livrate la aceeași adresă, important fiind ca în formularul de comandă să fie menționată aceeași adresă de livrare.

  • 0,50 lei pentru fiecare timbru comandat, dacă comanda cumulată la aceeași adresă de livrare este de maxim 100 de timbre profesionale;
  • 0,45 lei pentru fiecare timbru comandat, dacă comanda cumulată la aceeași adresă de livrare este de 125 – 200 de timbre profesionale;
  • 0,40 lei pentru fiecare timbru comandat, dacă comanda cumulată la aceeași adresă de livrare este de minim 225 timbre profesionale.

 


2. Trebuie să plătesc taxa de curierat?

Nu, această taxă este inclusă în costul timbrelor profesionale.

 

3. Cum voi afla când ajung la adresa de livrare timbrele profesionale?

Firma de curierat va trimite un mesaj pe numărul de telefon menționat de D-voastră în comandă. În acel mesaj veți regăsi numărul de AWB și veți putea urmări comanda pe internet.

 

4. Pot comanda timbre profesionale pentru mai multe luni, în avans?

Nu, comenzile de timbre profesionale pot fi transmise pentru o singură lună, începând de astăzi, 04 decembrie 2017, putând fi comandate timbrele profesionale aferente lunii ianuarie 2018.

 

5. Când vor fi livrate timbrele pe care le comandăm acum?

De astăzi, 04 decembrie 2017, pot fi comandate timbrele pentru ianuarie 2018, livrarea acestora începând din data de 15 decembrie 2017.

 

6. Care este intervalul orar în care pot fi comandate timbrele profesionale?

Programul de comandă va fi disponibil non-stop pe site-ul www.alegericpr.ro, păstrându-se termenul de 72 de ore pentru validarea comenzii D-voastră.

 


7. Pot comanda timbre profesionale și în perioada sărbătorilor de iarnă, adică după data de 22 decembrie 2017?

Da, veți putea înregistra comenzi, cu mențiunea că toate comenzile înregistrate după data de 22 decembrie 2017 vor fi validate și livrate după reluarea activității, după data de 05 ianuarie 2018.

 


8. Numărul maxim de timbre profesionale pe care îl pot comanda s-a modificat?

Nu, numărul de timbre profesionale care poate fi comandat pentru o lună este același, dependent fie de calitatea de psiholog titular deținută, fie de numărul de ore aferente contractului individual de muncă, pentru colegii care dețin calitatea de psiholog angajat într-o formă de exercitare a profesiei.

Psiholog titular sau angajat cu normă întreagă (8 ore) - maxim 200 timbre profesionale / lună
Psiholog angajat cu 7 ore - maxim 175 timbre profesionale / lună
Psiholog angajat cu 6 ore - maxim 150 timbre profesionale / lună
Psiholog angajat cu 5 ore - maxim 125 timbre profesionale / lună
Psiholog angajat cu 4 ore - maxim 100 timbre profesionale / lună
Psiholog angajat cu 3 ore - maxim 75 timbre profesionale / lună
Psiholog angajat cu 2 ore - maxim 50 timbre profesionale / lună
Psiholog angajat cu 1 oră - maxim 25 timbre profesionale / lună

 

Ne bucurăm alături de D-voastră pentru încă un obiectiv îndeplinit de actuala conducere a Colegiului Psihologilor din România!

 

Colegiul Psihologilor din România
Consilier pe probleme de comunicare
și purtător de cuvânt