Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Capitolul "ILS - director general al CPR" s-a incheiat!

 

Dragi colegi,

In ultimele luni v-am informat, in mod constatat, despre situatia juridica a Colegiului Psihologilor din Romania, implicit despre procesul FOSTULUI angajat Iulian Laurentiu Stefan.

In cadrul acestui proces s-a judecat si calitatea de reprezentant legal a lui Iulian Laurentiu Stefan, instanta stabilind ca fostul angajat nu a reprezentat niciodata legal Colegiul Psihologilor din Romania si a validat calitatea de reprezentant legal a d-lui Ion Dafinoiu, presedintele organizatiei noastre profesionale.

Astazi, mult discutatul subiect “ILS Director-General al CPR” s-a incheiat, odata cu afisarea solutiei pronuntata de Tribunalul Bucuresti in dosarul nr 38206/3/2017. 

Prin Sentinta Civila nr 3534/2018, instanta a decis: a obligat Colegiul Psihologilor din Romania sa ii achite salariile la zi, cunoscand imprejurarea ca fostul angajat isi platise singur aceste salarii in toata perioada in care a avut acces la conturi, dar i-a respins cererea de reincadrare.

Trebuie sa mentionam ca a-ti plati salariile, in conditiile in care, actionand in judecata CPR, admiti ca esti un fost angajat concediat, reprezinta o fapta penala si face obiectul plangerilor penale depuse de conducerea statutara a Colegiului Psihologilor, impotriva abuzurilor d-lui Iulian Laurentiu Stefan.

In ultimul an am invatat cu totii sa analizam critic informatiile transmise pe diverse canale de comunicare si manipularile grosolane le identificam cu usurinta.

Multumim echipei de avocati Fenechiu Savu, astazi putem construi pentru Colegiul Psihologilor alaturi de o echipa de profesionisti, de oameni dedicati cauzei noaste, acea echipa care a reusit sa obtina pentru Colegiul Psihologilor rezultate impresionante.

Revenim cu detalii despre acest subiect dupa ce va fi comunicata motivarea instantei.

Laura Cristina Patrut 
Director executiv

 

portal ils2

 

chemare judecata ILS crop 2017