Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Au fost stabilite datele interviurilor pentru schimbare de treapta pana in luna august 2018

 

Dragi colegi,

Comisiile aplicative au stabilit datele urmatoarelor sedinte.

Comisia de psihologie clinica si psihoterapie va desfasura sedinta pentru interviurile vizand schimbarea de treapta in fiecare luna, numarul de dosare depuse fiind mare.

Pentru colegii care doresc sa participe la interviurile pentru schimbare de treapta la comisia de psihologia muncii, transporturilor si serviciilor, comisia de psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala si comisia de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranța nationala, este important sa depuna dosarele pentru a fi programati la sedintele deja stabilite, pana la vacanta din august nu se vor mai organiza alte intalniri ale celor trei comisii.

 

  • Comisia de psihologie clinica si psihoterapie - interviuri schimbare treapta: 25 mai, 29 iunie si 20 iulie
  • Comisia de psihologia muncii, transporturilor si serviciilor - interviu schimbare treapta: 08 iunie
  • Comisia de psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala - interviu schimbare treapta: 25 mai
  • Comisia de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala - interviu schimbare treapta: 25 mai

 

Dosarele se depun exclusiv la filiala teritoriala, se transmit spre Bucuresti in fiecare zi de vineri si programarile se realizeaza in functie de data inregistrarii dosarului in baza de date de la secretariatul Comitetului director.

Pentru depunerea dosarelor aferente schimbarilor de treapta, opisul dosarului este reprezentat de Anexa 3 - continut dosar schimbare treapta de specializare de pe site-ul www.alegericpr.ro, anexa publicata in cadrul sectiunii Depunere dosar.

Mult succes tuturor colegilor!

 

Pentru a fi informati in timp real, va rugam sa urmariti pagina de facebook a Colegiului Psihologilor din Romania: www.facebook.com/restartcolegiulpsihologilor/ 

 

Laura Cristina Patrut
Director executiv