Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

6 mai 2018, ora 12:00 - fii alături de noi la sediul CPR din str. Stoian Militaru!

  

Stimați colegi,

Cu mare bucurie vă invităm duminică, 06 mai 2018, ora 12.00, la redeschiderea oficială a sediului Colegiului Psihologilor din România din București, Str. Stoian Militaru, Nr. 71, Sector 4.

6 mai 2018

 

După mai bine de un an vom reveni la noi acasă și ne dorim să marcăm acest eveniment alături de D-voastră, toți cei fără de care nu am fi reușit în toată această perioadă, colegii noștri psihologi din întreaga țară, care ne-ați validat cu mare încredere, alături de acea parte din structura de suport care, prin efort susținut, a făcut posibilă finalizarea tuturor documentelor solicitate de D-voastră și alături de colaboratorii Colegiului Psihologilor care au avut un mare aport la reușita noastră.

Vă așteptăm, în număr cât mai mare, la un eveniment care va marca redefinirea Colegiului Psihologilor din România, prezentarea viziunii conducerii actuale cunoscând cu adevărat starea de fapt, a obiectivelor pe termen scurt și mediu, un eveniment care va deschide calea discuțiilor oneste, constructive, între conducerea Colegiului Psihologilor din România și D-voastră, colegii noștri.

În numele conducerii Colegiului Psihologilor din România, vă mulțumesc pentru implicare!

 

Cu colegialitate,
Ion Dafinoiu