Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

PRECIZĂRI ADMINISTRATIVE

 

1. Interviuri organizate pentru schimbarea de treaptă

Comisia de psihologie clinică și psihoterapie
Listele afișate pe site la finalul săptămânii trecute vor fi reactualizate în data de 21 iunie. Au fost contactați telefonic toți colegii programați la interviurile pentru schimbare de treaptă din 29 iunie și 2 iulie pentru a confirma prezența la interviu. Colegii care nu pot participa vor fi reprogramați pentru date ulterioare și pe pozițiile rămase neocupate vor fi programați alți colegi care vor confirma prezența.

 Având în vedere numărul mare de dosare depuse pentru schimbare de treaptă la Comisia de psihologie clinică și psihoterapie, în luna iulie mai sunt stabilite două ședințe, în zilele de 20 iulie și 27 iulie.

Comisia de psihologia muncii, transporturilor și serviciilor
La comisia organizată în data de 8 iunie nu am avut posibilitatea să programăm toți colegii care aveau dosare depuse pentru schimbare de treaptă, comisia stabilind o nouă ședință, în ziua de 20 iulie.

În ceea ce privește Comisia de psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională și Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, în cadrul ședințelor din data de 25 mai au fost programați toți colegii care aveau dosare depuse la aceste comisii, atât colegii care au depus dosarele la filialele teritoriale în actualul mandat, cât și colegii care au depus dosarele în Stoian Militaru.
În funcție de numărul de dosare înregistrate pentru schimbare de treaptă, vom evalua oportunitatea organizării unor noi ședințe în luna iulie sau luna septembrie.

Obiectivul nostru este ca, până la finalul lunii iulie, să reușim să programăm la interviu toți colegii cu dosare depuse pentru schimbare de treaptă, atât colegii care au depus dosarele la filialele teritoriale în actualul mandat, cât și colegii care au depus dosare în Stoian Militaru, dosare la care nu am avut acces până la momentul reluării activității la sediu.

 

2. Interviuri organizate de filialele teritoriale pentru accesul în profesie

Revenim cu informațiile comunicate în teritoriu de președinții filialelor teritoriale.
În luna iunie au loc ultimele ședințe organizate pentru interviurile de acces, ședințe la care sunt programați toți colegii care au depus dosare, atât la filialele teritoriale, cât și colegii care aveau dosarele în Stoian Militaru. Toate dosarele depuse pentru acces în profesie în Stoian Militaru au fost transmise la filialele teritoriale, colegii putând să susțină interviul în luna iunie.

Avem convingerea că, până la finalul lunii iulie, toate actele vor fi distribuite la filialele teritoriale, după validarea în ședințele Comitetului director.

Vă rugăm să urmăriți site-ul www.alegericpr.ro , vom afișa listele aferente tuturor interviurilor - acces în profesie și schimbare de treaptă.

 

Colegiul Psihologilor din România
Laura Cristina Pătruț
Director executiv