Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Comisiile din luna iulie - acces în profesie și schimbare de treaptă

 

Dragi colegi,

 

Revenim cu precizări importante pentru comunitatea noastră profesională ce vizează interviurile pentru acces în profesie și schimbare de treaptă organizate în luna iulie.

Datele ședințelor programate în luna iulie sunt:

20 iulie - Comisia de psihologie clinică și psihoterapie (pe site este afișată lista colegilor programați la interviu, vom reveni cu o postare distinctă și pe pagina de facebook a Colegiului Psihologilor). Menționăm că au fost contactați telefonic colegii programați și lista cuprinde acei colegi care au confirmat participarea la ședință.

20 iulie - Comisia de psihologia muncii, transporturilor și serviciilor (vom posta pe site și lista colegilor programați la interviu, s-au realizat astăzi confirmările telefonice și lista cuprinde toți colegii ale căror dosare au fost depuse pentru această comisie). Menționăm că lista pe care o vom afișa va putea suporta modificări dacă până la începutul săptămânii viitoare mai sunt înregistrate dosare pentru schimbarea de treaptă.

27 iulie - Comisia de psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională
Lista colegilor programați la interviu va fi afișată pe site în data de 20 iulie, există încă posibilitatea de a se depune dosare pentru participarea la interviul pentru schimbare de treaptă, până astăzi fiind înregistrate în baza de date 19 dosare.

27 iulie - Comisia de psihologie clinică și psihoterapie
Lucrăm în prezent la definitivarea listei colegilor ce vor fi programați la interviul din data de 27 iulie, la începutul săptămânii viitoare vom realiza confirmările și vom afișa pe site lista finală pentru această ședință.
Având în vedere numărul foarte mare de dosare depuse la filialele teritoriale pentru schimbarea de treaptă la Comisia de psihologie clinică și psihoterapie și numarul mare de dosare care au fost depuse anterior în Stoian Militaru nu vom avea posibilitatea să programăm în luna iulie toți colegii, o variantă pe care însă o vom propune comisiei va fi aceea de a organiza o ședință la începutul lunii septembrie.
Revenim cu precizări în acest sens după afișarea pe site a listei colegilor programați pentru interviul din 27 iulie.

30 iulie - Comisia de psihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională
Vom afișa pe site lista colegilor programați la interviu în data de 23 iulie, până astăzi fiind înregistrate în baza de date 30 de dosare pentru schimbare de treaptă, existând posibilitatea de a se depune în continuare dosare.

Existând în luna iulie ședințe ale tuturor comisiilor aplicative și în filialele teritoriale (acolo unde colegii nu au participat la interviurile programate în luna iunie) colegii noștri președinți de filiale au decis organizarea ședințelor pentru acces în profesie, la date care să permită validarea rezoluțiilor din filiale în cadrul ședințelor comisiilor aplicative.

 

Rezultatele interviurilor din luna iulie vor fi validate în ședința Comitetului director din data de 31 iulie.

 

O zi frumoasă tuturor!

Colegiul Psihologilor din România
Laura Cristina Pătruț
Director executiv