Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Documente aprobate în ședința Comitetului director din data de 31 iulie 2018

 

Dragi colegi,

Pe site-ul Colegiului Psihologilor din România ( www.alegericpr.ro ) sunt afișate centralizatoarele documentelor aprobate în cadrul ședinței Comitetului director desfășurată în data de 31 iulie 2018, reprezentând: atestate de liberă practică pentru acces în profesie și schimbare de treaptă, certificate de înregistrare pentru formele de exercitare și anexe pentru înregistrarea de mențiuni la formele de exercitare aprobate în urma propunerilor înaintate de comisiile aplicative și metoda de evaluare și asistență psihologică aprobată în urma propunerii înaintată de comisia de metodologie.

Actele profesionale au fost transmise la filialele teritoriale și recepționate de președinții filialelor, detaliile despre programul în care veți avea posibilitatea să vă prezentați la sediul filialei teritoriale pentru ridicarea documentelor profesionale fiind stabilit și comunicat de președenții filialelor.

Pentru colegii din filiala București, până la data de 03 septembrie 2018 programul pentru ridicarea documentelor profesionale este următorul: 23 - 24 august și 27 - 31 august , în intervalul orar 08.00 - 10.00 la sediul filialei București a Colegiului Psihologilor din România, Str. Stoian Militaru, Nr. 71, etaj 1.

Pentru depunerea dosarelor profesionale activitatea filialelor teritoriale va fi reluată în data de 03 septembrie 2018, datele ședințelor comisiilor aplicative pentru interviul de schimbare de treaptă din luna septembrie fiind următoarele:

  • 01 septembrie 2018 - ședința Comisiei de psihologie clinică și psihoterapie (lista candidaților programați la interviu este afișată pe site)
  • 21 septembrie 2018 - ședința Comisiei de psihologie clinică și psihoterapie
  • 21 septembrie 2018 - ședința Comisiei de psihologia muncii, transporturilor și serviciilor
  • 21 septembrie 2018 - ședința Comisiei de psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională
  • 21 septembrie 2018 - ședința Comisiei de psihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională
  • 23 septembrie 2018 - ședința Comisiei de psihologie clinică și psihoterapie

 

Colegiul Psihologilor din România

Laura Cristina Pătruț
Director executiv