Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Selecție colaboratori externi, psihologi pentru Instituția Avocatul Poporului

 

Dragi colegi,

Protocolul de colaborare încheiat între Instituția Avocatul Poporului și Colegiul Psihologilor din România produce primele efecte pentru comunitatea nostră profesională, acest comunicat având scopul de a vă informa despre derularea unui proces de selecție pentru colaboratori externi - psihologi la Domeniul privind prevenirea torturii în locurile de detenție.

Vă invităm să parcurgeți cu atenție anunțul postat pe site-ul Colegiului Psihologilor din România, pe site-ul Instituției Avocatul Poporului și trimis prin e-mail întregii comunități profesionale, pentru depunerea dosarelor fiind importante câteva precizări:

  • 1. Pentru colegii care aparțin de filiala București, dosarele se depun la sediul filialei București, în programul care este afișat pe site-ul www.alegericpr.ro;
  • 2. Pentru colegii care aparțin filialelor teritoriale din țară, dosarele se depun la sediul filialei, urmând ca acestea să fie transmise spre București de către filială;
  • 3. Conținutul dosarului trebuie să cuprindă toate documentele menționate în anunț;
  • 4. Informații suplimentare puteți obține la cele două numere de telefon menționate în anunț, cu precizarea că, pentru numărul de telefon alocat de la Colegiul Psihologilor din România, intervalul orar este 12.00 - 16.00, de luni până vineri.


Mulțumim Instituției Avocatul Poporului pentru deschiderea manifestată în colaborarea cu Colegiului Psihologilor din România și D-voastră, anticipat, pentru interesul pe care îl veți manifesta față de acest proces de selecție pentru colaboratori externi - psihologi.

DOCUMENTE:



Colegiul Psihologilor din România
 
Laura Cristina Pătruț
Director executiv